Dorești sa beneficiezi de Programul de Fidelitate BEL PUNTO?

BEL PUNTO te recompensează la fiecare comandă plasată din Contul tău de Client. Cu fiecare comandă plasată pe site-ul nostru www.belpunto.ro în valoare de minim 199 ron, obții Puncte de Fidelitate pe care ulterior le poți folosi că discount special pentru comenzile tale.

Bucură-te de beneficiile de a fi client BEL PUNTO și beneficiezi de reduceri și promoții exclusiviste.

Cum pot obtine Puncte de Fidelitate?

PASUL 1: Creează-ți un cont sau loghează-te în Contul tău de Client:

https://www.belpunto.ro/account

PASUL 2: Plasează prima comandă, în valoare de minim 199 ron și primești în Contul tău de Client 5% CASHBACK din totalul valorii comenzii sub forma Punctelor de Fidelitate.

Punctele de fidelitate vor fi vizibile în Contul de Client, în secțiunea 'Creditele mele', în momentul care comanda a fost livrată cu succes și vor putea fi folosite după trecerea celor 14 zile de la primirea comenzii inițiale.

În cazul în care comanda a fost livrată și returnată ulterior, Punctele de Fidelitate aferente comenzii vor fi restituite și vor fi vizibile în secțiunea 'Creditele mele' pentru a putea fi utilizate pentru comenzi viitoare.

Suma rambursată nu va conține Punctele de Fidelitate, folosite că plata parțială sau integrală a comenzii returnate. 

PASUL 3: Plasează următoarea comandă din contul tău de client, în valore de minim 199 ron și poți folosi Creditele Puncte de Fidelitate ca discount pentru plata parțială sau integrală a comenzii tale. Este opțional daca dorești să folosești Punctele de Fidelitate din Wallet, prin simpla bifare/debifare a opțiunii 'Plătește din Wallet' din pagina de finalizare a comenzii. 

Strânge Puncte de Fidelitate și poți plăti integral comenzi din contul de client, pentru tine sau pentru cei dragi!

Se acordă Puncte de Fidelitate atât pentru comenzile în care nu ai folosit punctele, cât și pentru comenzile unde ai aplicat reducerea aferentă Punctelor de Fidelitate.

Dacă anulezi o comandă în care ai folosit Puncte de Fidelitate, acestea vor fi returnate în contul tău.

Care este valabilitatea Punctelor de Fidelitate?

Punctele de fidelitate sunt valabile 12 luni, ceea ce înseamnă că în decursul celor 12 luni le poți folosi ca discount pentru plata parțială sau pentru plata integrală a comenzile tale. După 12 luni Creditele Puncte de Fidelitate vor fi resetate.

Devino client BEL PUNTO și bucură-te de calitatea și originalitatea creațiilor vestimentare românești, la prețuri speciale.

Punctele de fidelitate nu pot fi utlizate impreuna cu alte vouchere de reducere. 

Pentru informatii suplimentare privind utilizarea Programului de Fidelitate, ne puteti contacta pe adresa de email: marketing@belpunto.ro