LIVRARE

Livrarea produselor se face pe întreg teritoriul României, prin curierat, în termen de 1-3 zile lucrătoare, de la momentul finalizării comenzii. Costul de livrare este gratuit pentru comenzile de peste 299 lei.

Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 299 lei, costul transportului este de 19 lei.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fiora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugăm să introduceți în căsuța de Detalii aceste mențiuni, în momentul plasării comenzii. 

SâmbătaDuminica și în timpul sărbătorilor legale nu se expediază comenzi. În perioada Sărbătorilor legale și a perioadelor de reduceri există posibilitatea să intervină întârzieri la livrarea coletelor. Vom face tot posibilul că aceste aspecte să nu afecteze termenul standard de livrare.

În cazul în care nu se va reuși livrarea în termenul menționat, veți fi contactat(ă) telefonic.

BEL PUNTO își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

POLITCA DE RETURNARE

Puteți returna un produs în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ați primit coletul, în vederea realizării unui schimb sau pentru a primi contravalorea produselor comandate. Este obligatoriu să completați Formularul de Retur și să livrați returul în termenul de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Retururile ce au fost expediate după cele 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, nu vor putea fi procesate și vor fi trimise înapoi către expeditor. 

Schimbul este posibil doar pentru același produs, pentru o mărime diferită. Pentru a realiza cererea de schimb de marime, este necesar sa completati formularul de retur și să mentionați în secțiunea 'Observații' mărimea cu care doriți să schimbați.

Schimbul pentru un produs diferit nu este posibil, va fi necesar să returnați comanda inițială și să plasați o nouă comandă, urmând că noi să vă returnăm contravaloarea comenzii inițiale în contul bancar specificat. 

Produsele care au fost achiziționate în urma unui schimb (ați solicitat deja un schimb pentru o măsură diferită), nu mai pot fi returnate sau schimbate (putem procesa un schimb per comandă).

Produsele returnate se trimit prin orice tip de firmă de curierat la adresa sediului SC BEL PUNTO SRL: Strada Lucăcesti, numărul 10, cod postal 060244, București, sector 6. Este necesar să contactați dumneavoastra curierul pentru realiza comanda de retur. 

Pentru a putea procesa rambursarea, va rugăm să aveți în vedere următoarele:

 • Numele titularului contului IBAN furnizat sa fie acelasi cu numele titularului contului Bel Punto (numele înregistrat/ cu care a fost înregistrată comanda).
 • Putem rambursa doar într-un cont bancar românesc.
 • Vom rambursa in Lei.

Contravaloarea se rambursează în contul bancar specificat în formularul de retur în termen de 14 zile de la primirea și verificarea produselor returnate.

Returnarea produselor se face cu plata la expeditor (Taxa de retur a produselor va fi suportată de către client). *Excepție fac situațiile în care produsele au fost livrate greșit (mărime, culoare) sau dacă prezintă defecte de fabricație. În aceste cazuri, costul returului va fi suportat de către comerciant. 

Asigurați-vă că produsele comandate sunt returnate în aceeași stare în care au fost primite, cu etichetele atașate, fară a prezenta urme de folosire, deteriorare sau uzură.

În situația în care ați beneficiat de transport gratuit la livrare, plasând o comanda de peste 299 de lei și ulterior ați solicitat returnarea anumitor produse din comanda plasată, din suma returnată se va reține contravaloarea transportului inițial de 19 lei (însemnând costul inițial al transportului achitat de către noi în momentul expedierii comenzii către dumneavoastră). Reducerea inițială a costului de transport fiind condiționată de livrarea unor produse a căror valoare excede suma de 299 ron.

Condiții de Retur pentru Promoția "BACK TO OFFICE":

Promoție 2 Articole -20%:

 • Pentru a beneficia de reducerea de 20%, trebuie să achiziționezi cel puțin 2 articole din categoria 'BACK TO OFFICE' într-o singură comandă.

  În cazul în care returnezi 1 dintre cele 2 articole achiziționate inițial, reducerea promoțională va fi recalculată, devenind nulă. Astfel, se vă plăti prețul pe produs individual, promoția de -20% fiind anulată, urmând că suma returnată în cont să fie diferența între totalul plătit și costul produsului individual păstrat. 

Promoție minim 3 Articole -25%:

 • Pentru a beneficia de reducerea de 25%, trebuie să achiziționezi cel puțin 3 articole din categoria 'BACK TO OFFICE' într-o singură comandă.

  În cazul în care returnezi 1 sau 2 dintre cele 3 articole achiziționate inițial, reducerea promoțională va fi recalculată în funcție de numărul de articole păstrate.

  Dacă dorești să returnezi 1 produs din cele 3, se va aplica promoția de -20%.

  În cazul în care returnezi 2 produse din 3 produse, reducerea promoțională va deveni nulă, și se va plăti prețul pe produs individual, urmând că suma returnată în cont să fie diferența între totalul plătit și costul produsului individual păstrat.


  Pentru informații suplimentare privind livrarea și returnarea produselor, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact sau la numărul de telefon: 0731 603 207, de Luni -Vineri, între orele 08:00 -15:30.