SUSTENABILITATE

BEL PUNTO - Brand românesc de modă sustenabilă

Articolele vestimentare BEL PUNTO sunt produse cu pasiune și grijă față de oameni și față de mediul înconjurător. 

SUSTENABILITATEA este o parte importantă în misiunea brand-ului BEL PUNTO. Încurajăm fenomenul de SLOW FASHION, prin adoptarea unui design atemporal și versatil, prin grija cu care alegem materialele de calitate și prin modul responsabil de fabricareSustenabilitatea este despre a crea și a ne dezvolta utilizând resursele, atat materiale, cat  și umane, într-un mod responsabil.

Producem cu grijă și devotament piese vestimentare, punând accent pe calitate, practici sustenabile și pe longevitate.

Încurajăm consumul sustenabill -Colecțiile BEL PUNTO sunt realizate în serii mici, evitând astfel surplusul de producție și nelăsând deșeuri în exces.

Folosim tehnologie de ultima generație pentru încadrarea reperelor pe material și croit, care asigură cantități minime de deșeuri, pe care le reciclăm ulterior prin firme autorizate.

COLECȚII CAPSULĂ - Piese vestimentare atemporale, ușor de purtat și asortat.

Colecțiile BEL PUNTO Capsulă îți permit să achiziționezi piese esențiale unei garderobe capsulă funcționale, ce se pot combina cu ușurință în mai multe stiluri și se pot transforma în nenumărate ținute. Aceste piese vor fi cele mai iubite piese de bază, pe care le vom purta cu aceeași plăcere și entuziasm și în anii următori, încurajând consumul sustenabil și responsabil. 

Fie că iti doresti o rochie de ocazie prețioasă sau vrei să achiziționezi o salopetă casual de zi, creațiile românești BEL PUNTO vor rămâne mulți ani în garderoba ta, datorită calității și durabilității materialelor.

MATERIALE NATURALE

În colecțiile noastre se regăsesc și articole realizate din materiale 100% naturale, ECO-FRIENDLY, cum ar fi inul, mătasea naturală, bumbacul, lâna sau tencelul. În primul rand, materialele naturale se obțin cu resurse mai puține (apă, energie, etc) iar în al doilea rând, aceste țesături sunt mult mai rezistente, purtând fi purtate mulți ani la rând.

Pentru un viitor spre o modă durabilă, alegem să folosim materiale ecologice în colecțiile noastre, din țesături care sunt mai prietenoase cu planeta și au un impact redus asupra mediului.

Îngrijite corespunzător, piesele vestimentare BEL PUNTO materiale naturale din in, bumbac organic, lână, sau mătase naturală pot fi purtate mulți ani la rând. Astfel, te încurajăm să faci și tu parte din comunitatea celor care aleg să consume responsabil și să te bucuri de calitățile țesăturilor naturale.

Pentru că nu ne place risipa, folosim resturile de materiale pentru realizarea unor accesorii  sau le donăm.

Fiind centrați pe producția durabilă, ce aduce beneficii mediului înconjurător, susținem un comportament de consum responsabil, opus consumerismului excesiv de tip fast fashion.

Proiectăm și creăm modă frumoasă, atemporală, având grijă de mediul înconjurător.

BEL PUNTO, produs cu drag în România, pentru tine!

#sustainablefashion #belpunto #brandromanesc Buy now & Love Forever


Comentarii